Hinsen

Den här gäddan på 7 kg fick vi på abborrnät i Hinsen i morse. Den hade också en öring i sig.
Lennart Sandgren

2 thoughts on “Hinsen

  1. Tänk om fiskeföreningar kunde ha förståelse va bra det skulle vara med nätförbud..

  2. Hej Claes.
    Medlem i föreningarna är fiskerättsinnehavarna. Det är endast de som har rösträtt på stämmor och med det dikterar de reglerna. Jag är ingen förespråkare för nät men jag förstår att andra är det och respekterar det.

    Som styrelsemedlem jobbar vi på uppdrag av fiskerättsägarna. Det är de vi företräder och deras intressen. Sen har du rätt i att vi kan försöka jobba med information för att upplysa om nätens påverkan på sportfisket.

    Tack för din synpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *